Click here to edit title

Click here to edit subtitle


"Ceterasi din satu' meu" - editie marca Angel Music


O noua emisiune marca ANGEL MUSIC !!! Joi 19.12.2013 incepand cu orele 22.00 doar la HORA TV in cadrul emisiunii "Ceterasi din satu' meu" cu Ana Hossu. ATENTIE! Avem si cateva mici surprize pt. voi... Ramaneti aproape de HORA TV si veti afla ce v-am pregatit! Cei care nu receptioneaza acest post de televiziune in grila de programe pe TV ne puteti urmari pe internet doar pe www.horatv.ro/live .

"Cantecul si voia buna" - editie marca Angel Music


O noua emisiune marca ANGEL MUSIC !!! Marti 05.02.2013 incepand cu orele 20.00 doar la HORA TV in cadrul emisiunii "Cantecul si Voia Buna" cu Vasile Coca. ATENTIE! Avem si cateva mici surprize pt. voi... Ramaneti aproape de HORA TV si veti afla ce v-am pregatit! Cei care nu receptioneaza acest post de televiziune in grila de programe pe TV ne puteti urmari pe internet doar pe www.horatv.ro/live .

"Seara buna, dragi romani" - editie marca Angel MusicO noua emisiune marca ANGEL MUSIC a avut loc marti 30 octombrie 2012 orele 20.00 la Etno TV in cadrul emisiunii "Seara buna dragi romani" cu Roxana Vasniuc . In cadrul acestei editii speciale au participat urmatorii interpreti ai cantecului popular romanesc - colaboratori ANGEL MUSIC PRODUCTION Dej: Ileana Dinisor Pavelescu, Daiana Berbec, Ionela Plavie, Maria Darvaru, Gigi Teodorescu, Gheorghe Ciobanu, Mihaela Vitu, Mariana Amuza Prepelita, Ionel si Alexandra Stan, Petronela Spoiala, Viorica Luca si Ansamblul Folcloric "Vestitorii Aninoasei". Telespectatorii Etno TV si iubitorii de folclor s-au putut bucura in aceasta emisiune si de trei (3) surprize folclorice prezente in emisiunea noastra: Gheorghita Nicolae, Nicolae Datcu si Valeria Arnautu.


Invitati de seama, muzica populara de cea mai buna calitate, o seara de neuitat din toamna anului 2012 !!!

Spectacol "Targul de toamna" - Targoviste 2012


In perioada 26 - 28 octombrie 2012 sunteti invitati la cel mai tare eveniment al anului 2012 "Targul de Toamna" organizat la Targoviste.

Cu acest prilej de sarbatoare, emisiunea "Daiana si invitatii sai" se va transmite in direct de pe Platoul Prefecturii din Piata Tricolorului din Targoviste.  

Angel Music Production Dej a raspuns si de aceasta data pozitiv solicitarii de colaborare cu Columna TV, iar alaturi de cea mai primitoare gazda, Daiana Berbec va fi prezent si Impresar Daniel Sână alaturi de invitatii lui: Miruna Popescu, Alexandra Maria Secan, Cristian Tanase, Marian Cucu, Ileana Dinisor Pavelescu, Marilena Cenusa, Maria Darvaru, Rodica Ionita Grosu, Nicolae Dulgheru, Cristi Constantin si Gigi Teodorescu.

Nu ratati acest eveniment de neuitat unde muzica de calitate si voia buna te vor face sa uiti de toate necazurile care te inconjoara. Cei care nu veti putea fi prezenti in Targoviste sau cei care nu va aflati in aria de acoperire a postului de televiziune, Columna TV, ne puteti urmari pe internet la adresa: www.columnatv.ro/tv/live .


"Daiana si invitatii sai" - marca Angel Music

Angel Music Production Dej si Columna TV ii invita pe toti romanii de pretutindeni pt a se bucura de artisti de marca ai cantecului popular autentic, de cele mai frumoase melodii din folclorul romanesc in fiecare sambata de la orele 18.00 in cadrul emisiunii "Daiana si invitatii sai" - emisiune realizata si moderata de Daiana Berbec.

Ileana Dinisor Pavelescu si Camelia Badea ii va incanta pe telespectatori sambata 20 octombrie 2012 orele 18.00 cu cantec, joc si voie buna, iar pe intreg parcursul emisiunii telespectatorii televiziunii din Targoviste care doresc pot intra in legatura directa pt. a face cadouri muzicale pt. cei dragi prin telefon la nr. de tel.: 0721.171.116 (tarif normal) sau 0906.160.051 (1.24 euro/min.) !!!

"Daiana si invitatii sai" - marca Angel Music

 

Sambata 13 octombrie 2012 orele 18.00 telespectatorii din judetul Dambovita s-au putut bucura in cadrul emisiunii "Daiana si invitatii sai" de la Columna TV de cele mai frumoase cantece populare aduse cu drag din suflet pt. suflet din zona Moldovei de colaboratorul Angel Music Production Dej, interpretul cantecului popular autentic din zona Galatiului, COSTEL CUDALBEANU !!!

"Daiana si invitatii sai" - marca Angel Music


Vizionati emisiunea "DAIANA SI INVITATII SAI" difuzata Sambata 22.09.2012 orele 18.00 incepand cu ora 18.00 pe postul Columna TV,  moderata si prezentata de indragita prezentatoare Daiana Berbec, unde veti avea parte de momente magice in colaborare cu Angel Music Production.

In acesta emisiune veti savura momente unice alaturi de Veronica Geamanu, Camelia Enache Lazanu si multi alti invitati surpriza.

Nu ratati o seara speciala oferita Columna TV si Angel Music Production Dej.

"Daiana si invitatii sai" - marca Angel Music


Pe 8 septembrie 2012 incepand cu ora 18.00, telespectatorii postului Columna TV, au putut urmari prima editie din sezonul de toamna al emisiunii ''Daiana si invitatii sai'' prezentata de Daiana Berbec.

A fost o editie de sarbatoare a emisiunii, invitati alaturi de gazda primitoare Daiana Berbec in colaborare cu Angel Music Production Dej, au fost: Rodica Voicu si Maria Pana.

Muzica si voie buna la inceput de sezon numai la ''Daiana si invitatii sai'' emisiune in colaborare cu ANGEL MUSIC PRODUCTION Dej.

Nunta anului 2012 - marca Angel Music

Angel Music Production Dej s-a bucurat de invitatia de a organiza in data de 19 august 2012 nunta lui Mihai si Viorica din comuna Fantanele, satul Stamate, judetul Suceava. Pentru aceasta nunta, Angel Music Production a oferit urmatoarele servicii de calitate:

  • Sonorizare si lumini
  • Atmosfera intretinuta de Rodica Ionita Grosu si Formatia Talent din Barlad
  • Servicii foto - video
 
Haideti sa ne bucuram impreuna de acest minunat cuplu vizionand intreg evenimentul in imaginile video de mai jos:

"Te vreau langa mine" - marca Angel Music

O noua emisiune incendiara a fost organizata in colaborare cu Angel Music Production Dej , Joi 19 iulie 2012,ora 13.15.Emisiune urmarita de foarte multi telespectatori care au avut parte de o seara unica ca de fiecare data, dupa cum am obisnuit si indragitii telespectatori, plina de muzica si noutati de tot felul. Distractia si voia buna nu au lipsit din platoul emisiunii.

Atmosfera de sarbatoare a fost intretinuta de artistii invitati din partea Angel Music Production Dej, Nicoleta Vasile si Gheorghe Ciucioiu.

Emisiunea a fost transmisa de postul de televiziune Kanal D prezentata de cunoscuta si indragita interpreta Niculina Stoican.

"Dedicatii populare cu Vanessa" - marca Angel Music


Vizionati emisiunea "DEDICATII POPULARE CU VANESSA" difuzata Duminica 24.06.2012 incepand cu ora 16.00 pe postul Columna TV,  moderata si prezentata de indragita prezentatoare Vanessa Toma, unde veti avea parte de momente magice in colaborare cu Angel Music Production.

In acesta emisiune veti savura momente unice alaturi de Maria Pana si multi alti invitati surpriza.

Nu ratati o seara speciala oferita tuturor telespectatorilor iubitori ai cantecului popular autentic.

"Daiana si invitatii sai" - marca Angel Music


Indragita prezentatoare si tanara speranta a cantecului popular muntenesc si Columna TV, au devenit gazde primitoare a serilor organizate in colaborare cu Angel Music Production Dej.

O noua emisiune incendiara a fost organizata in colaborare cu Angel Music Production Dej ,sambata 23 iunie 2012,ora 20.00. Emisiune urmarita de foarte multi telespectatori care au avut parte de o seara unica ca de fiecare data, dupa cum am obisnuit si indragitii telespectatori, plina de muzica si noutati de tot felul. Distractia si voia buna nu au lipsit din platoul emisiunii.
Atmosfera de sarbatoare a fost intretinuta de artistii invitati,printre ei fiind prezenta din partea Angel Music Production Dej o tanara speranta a muzicii usoare romanesti, ALEXANDRA MARTIN.
Emisiunea a fost transmisa de postul de televiziune Columna TV prezentata de cunoscuta si indragita Daiana Berbec. 

"Daiana si invitatii sai" - marca Angel Music


O noua seara speciala organizata in colaborare cu Angel Music Production Dej a avut loc Sambata 02 iunie 2012 in platoul emisiunii "Daiana si invitatii sai" prezentata de Daiana Berbec,emisiune difuzata in direct pe postul Columna TV din Targoviste. Invitati de onoare in cadrul acestei seri speciale,alaturi de Daniel Sana, impresarul artistic de la Angel Music Production Dej,au fost indragitele interprete Petronela Spoiala si Maria Pana.

"Daiana si invitatii sai" - marca Angel Music


Pe 26 mai 2012 incepand cu ora 18.00, telespectatorii postului Columna TV, au putut urmari  prima editie in colaborare cu ANGEL MUSIC PRODUCTION DEJ a emisiunii ''Daiana si invitatii sai'' prezentata de Daiana Berbec.


A fost o editie best-of a emisiunii,  invitati alaturi de gazda primitoare Daiana Berbec, au fost prezenti: Cristi Constantin, Nicolae Dulgheru si Cristian Tanase.


Muzica si voie buna in sezonul de primavara numai la ''Daiana si invitatii sai'' emisiune marca ANGEL MUSIC PRODUCTION DEJ.

"Te vreau langa mine" - marca Angel Music


Pe 26 aprilie 2012 incepand cu ora 13.15, telespectatorii postului Kanal D, au putut urmari prima editie in colaborare cu ANGEL MUSIC PRODUCTION DEJ a emisiunii ''Te vreau langa mine'' prezentata de Niculina Stoican.


Gazda primitoare Niculina Stoican in colaborare Daniel Sana, s-au bucurat de prezenta tinerei interprete a cantecului popular moldovenesc de la Bacau, Diana Sarbu.


Muzica si voie buna in sezonul de primavara numai la ''Te vreau langa mine'' emisiune marca ANGEL MUSIC PRODUCTION DEJ.

"Seara Favorita" - editie marca Angel Music


Pe 25 aprilie 2012 incepand cu ora 19.00, telespectatorii postului Favorit TV, au putut urmari  prima editie marca ANGEL MUSIC PRODUCTION DEJ e emisiunii ''Seara Favorita'' prezentata de Silvana Raciu.

A fost o editie best-of a emisiunii,  invitati alaturi de gazda primitoare Silvana Rîciu si Daniel Sana, au fost prezenti: Nicoleta Vasile, Gheorghe Ciucioiu, Alexandra Maria Secan, Petronela Spoiala, Ileana Dinisor Pavelescu, Florentina Miinea, Dan Ilinca, Madalina Banica, Gabriela Argesanu, Cristina Alexandru Gheorghilas, Nicolae Dulgheru, Nina si Nicu Spanu, Formatia Strengarii din Targoviste si Cristian Tanase.

Invitati de seama,muzica populara de cea mai buna calitate, o seara de neuitat a carui inregistrare integrala o puteti urmari chiar aici pe Angel Music Production.

Copyright © Angel Music Production 2013 - Toate drepturile rezervate.

Utilizarea neautorizata sau necorespunzatoare a materialelor de pe acest site
este strict interzise si se pedepseste conform legii.